RI&E SchoonmaakAanvragen RI&E inlogcode

De nieuwe RI&E Schoonmaak is online beschikbaar. In deze versie zijn de structuur, object RIE’s en sjablonen verbeterd waardoor het systeem veel gebruiksvriendelijker en sneller is dan de huidige versie.

Werken met RI&E Schoonmaak

Alle schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die aangesloten zijn bij het bedrijfstakpensioenfonds Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf kunnen gebruik maken van de RI&E Schoonmaak. U heeft alleen een inlogcode nodig.

Bent u al in het bezit van een inlogcode, dan kunt u met uw huidige code gewoon inloggen. Uit veiligheidsoverwegingen raden we u wel aan om de inloggegevens direct na ontvangst te personaliseren. Heeft u nog geen inlogcode dan kunt u deze aanvragen via onderstaand formulier.

Vragen?

Voor vragen over de RI&E Schoonmaak of over het aanvragen van inloggegevens kunt u contact opnemen met het secretariaat van de RAS via info@ras.nl of 073 62 00 460.

Aanmeldformulier Inlogcode RI&E

 

Aanvrager

 

Voor de RI&E Schoonmaak zijn Gebruiksvoorwaarden van toepassing.

Toelichting
E-mail voor RI&E Account
Omdat uw RI&E account wordt gekoppeld aan een e-mailadres is het verstandig om uw account niet aan een tijdelijk e-mailadres te koppelen.

De RAS en KMO werken samen om de RI&E Schoonmaak voor u beschikbaar te stellen. De RAS en KMO zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen, niet aan derden verstrekken en deze uitsluitend gebruiken om u te informeren over de RI&E Schoonmaak.

Nieuwsbrief

Wilt u de RAS-nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan onderstaande gegevens in: