Breng een bezoek aan de glazenwassers- en gevelbehandelaarsbeurs op 4 en 5 juni

26 May 2015

Op donderdag 4 en vrijdag 5 juni aanstaande vindt de tweejaarlijkse vakbeurs voor glazenwassers en gevelbehandelaars plaats bij het NBC in Nieuwegein. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

50 Exposanten staan voor u klaar in twee hallen binnen en op het Hoogwerkerplein buiten. Exposanten verzorgen een groot aantal demo’s en presentaties. Kijk voor het complete programma op www.glazenwassersvakbeurs.nl. In de Grand Hall staat het Kennisplein Wet- en Regelgeving (denk aan werkmethoden, arbo en verzuim, verzekeringen, juridische vragen aan een advocaat en vragen over gebruik van social media). Uw vragen over deze onderwerpen stelt u daar aan de experts. Op donderdag 4 juni is het NK Glazenwassen.

Ontmoet uw collega’s op de vakbeurs en laat u in een dag(deel) bijpraten en informeren over de ontwikkelingen binnen uw branche.

Voor meer informatie ga naar www.glazenwassersvakbeurs.nl. Om rijen bij binnenkomst van het NBC te voorkomen kunt u zich vooraf aanmelden als bezoeker aan de (gratis) beurs via www.glazenwassersvakbeurs.nl/registreren. Uiteraard staat de RAS ook op de vakbeurs en wel op stand 1 in de Event Hall.

Graag tot ziens op 4 en/of 5 juni!