E-learning verlengd tot 1 september 2020

19 June 2020

Tot 1 september 2020 is het mogelijk om de gratis e-learnings te volgen die de RAS ter beschikking heeft gesteld. De periode is verlengd, omdat er veel belangstelling voor is. De volgende trainingen kunt u kosteloos volgen:

 

E-learning Gezondheidszorg Cure – af te nemen bij SVS BV
Met deze e-learning zijn medewerkers in staat een essentiële bijdrage te leveren aan infectiepreventie en patiëntveiligheid, en daarmee een betere zorg. Deze e-learning is gericht op de schoonmaak in ziekenhuizen. Na het volgen van deze e-learning krijgt de cursist een SVS-certificaat/verklaring van deelname.
Klik hier voor meer informatie

 

E-learning Gezondheidszorg Care – af te nemen bij SVS BV
Deze e-learning is vergelijkbaar met de e-learning Cure, maar dan gericht op de schoonmaak in verpleeghuizen. Deze e-learning wordt afgesloten met een SVS-certificaat/verklaring van deelname.

 

E-learning Hospitality – aangeboden door UL-team.
In deze online training ontdekken medewerkers wat gastvrij werken is. Een stevige basis voor de ontwikkeling om schoonmaakambassadeur te zijn. Na een succesvolle eindtoets volgt het UL-Team certificaat.

 

Online training gesprekstechnieken – bedoeld voor objectleiders.
De training wordt digitaal gegeven en is bedoeld voor objectleiders. Doel is dat de objectleider sterker wordt in het voeren van gesprekken. Dat hij/zij voldoende vertrouwen heeft om met de medewerker een gesprek aan te gaan. Zoals een gesprek over gezond en veilig het pensioen bereiken.
De training wordt gegeven door Jennifer Lem en Laura Hagt van Dit speelt! De training bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel gaan de cursisten in op de theorie, in het tweede dagdeel kan geoefend worden. Het maximaal aantal deelnemers per online training is 6. Meer deelnemers aanmelden is mogelijk. Zij zullen dan over verschillende trainingen verdeeld worden.
Klik hier om u aan te melden voor deze training

 

Diverse online leermogelijkheden
Zit je momenteel thuis omdat objecten gesloten zijn en er geen werk is? Dan is dit de kans om jezelf en/of je werknemers te ontwikkelen. Om zo te werken aan gezond en veilig je pensioen bereiken. Daarom willen we via deze weg een aantal websites bekend maken waarmee u gratis verschillende cursussen kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan beter worden in rekenen of Nederlands, leren omgaan met Excel of juist een cursus mindfulness. Het aanbod varieert van korte filmpjes tot 4-weekse lessen.