Nieuws
5 februari 2024

Herhalingsopleiding ergonomie: nog enkele plekken beschikbaar

Na het afronden van de basisvakopleiding gaan ontwikkelingen door. Daarom vindt RAS het belangrijk dat medewerkers in de sector zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij zijn dan ook blij om de eerste herhalingsopleiding te kunnen presenteren. Een herhalingsopleiding met als thema ‘Ergonomie’.

Vier opleidingspartners bieden van januari tot en met april 2024 op verschillende plekken in Nederland een opleiding gericht op ergonomie. Na het volgen van deze herhalingsopleiding is de deelnemer zich bewust van het belang van een ergonomisch verantwoorde houding bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Met aandacht voor het juiste gebruik van hulpmiddelen, afwisseling in werk en een ergonomische houding passend bij het uitvoeren van het werk.

We richten ons echter niet alleen op uitvoerende schoonmakers, maar ook op hun leidinggevenden. Speciaal voor leidinggevenden hebben we een ergonomie-opleiding ontwikkeld waar naast ergonomie ook veel aandacht is voor het sturen van medewerkers op hun houding. Dus hoe begeleid je medewerkers zodat ze zich bewust blijven van hun houding.

Op dit moment betaalt RAS de opleidingskosten en ontvang je geen factuur als je deelneemt aan een van deze herhalingsopleidingen!

Onderstaand vind je alle data en locaties, voor schoonmakers, leidinggevenden en glazenwassers.

 

Inschrijven kan hier:

Schoonmakers

 

Locaties en data Ergonomie voor schoonmakers (interieur):

Hoogeveen, 2 dagdelen, 18 maart en 15 april, 13.30 – 16.30 uur

Zwolle, 2 dagdelen, 29 maart en 19 april, 9.00 – 12.00 uur

Den Haag, 2 dagdelen, 20 feb en 5 mrt, 9.00 – 12.00 uur

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.