Congres Oplopende leeftijd in de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche

Het afgelopen jaar heeft Déhora in opdracht van RAS onderzoek gedaan naar de vraag of de medewerkers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche een grotere werklast ervaren naarmate zij ouder worden en hoe dit opgevangen zou kunnen worden.

Dit onderzoek is bijna afgerond en wij willen de resultaten graag delen met de sector. Dat doen wij tijdens het congres ‘Oplopende leeftijd’ op vrijdag 12 januari 2024 bij Green Village in Nieuwegein. Het congres duurt van 12u45 tot 16u30, aansluitend is er een borrel.

Tijdens het congres zal Déhora de belangrijkste resultaten en aanbevelingen presenteren. Hierna gaan de aanwezigen in een actieve sessie aan de slag om de bevindingen om te zetten in praktische aanbevelingen voor opdrachtgevers, schoonmaakbedrijven en medewerkers.

Het congres is bedoeld voor schoonmaakbedrijven, medewerkers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche en opdrachtgevers in de schoonmaak.

Wil je deelnemen aan het congres, meld je dan voor 5 januari aan via www.ras.nl/oplopendeleeftijd.

Natuurlijk mag je ook een collega (schoonmaker, glazenwasser, teamleider) of opdrachtgever meenemen. Meld deze dan ook even aan.

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.