Medewerkers met geldzorgen? Help ze met een gratis RAS-budgetcoach

In de nieuwsbrief van de RAS besteden wij aandacht aan de RAS budgetcoach. Altijd leuk maar daarmee bereiken we niet helaas alle schoonmaakmedewerkers. En daar is het juist voor bedoeld. Daarom willen wij graag gebruik maken van jullie hulp!

Zie jij het belang in van een budgetcoach voor jouw medewerkers en wil je medewerkers attenderen op mogelijkheden om financieel fit te blijven? Informeer ze dan over de mogelijkheid van een RAS budgetcoach.

Wij helpen je alvast met de teksten om te verspreiden, de website en uiteraard de coaching.

 

Belangrijk!  

  • Als schoonmaakmedewerkers zich melden bij de RAS is dat helemaal anoniem
  • De budgetcoaching is bedoeld voor medewerkers met een opleiding tot en met mbo-niveau 2 of vallend in loongroep 1

 

We bieden een tweetal teksten. Tekst voor in nieuwsbrieven en voor interne communicatie en een tekst te gebruiken in app-groepen of rechtstreeks app-berichten. Bij financiële kwesties speelt schaamte vaak een grote rol. En de RAS is ook niet bij elke medewerker bekend. Daarom raden wij aan om deze boodschap zo dicht mogelijk te verspreiden bij de medewerker, bijvoorbeeld een team-manager of een objectleider. Als zij dat appje sturen, komt dat veel betrouwbaarder over.

 

Tekst voor nieuwsbrief van jouw schoonmaakbedrijf

De energierekening stijgt en ook de boodschappen kosten steeds meer geld. Weet je niet meer hoe je alles moet betalen? Maak je je zorgen om geld, of heb je misschien al schulden? Je bent niet de enige. Daarom bieden de RAS en het Nibud nu samen budgetcoaching aan. Dit is helemaal gratis en de budgetcoach komt bij jou thuis!

Deze budgetcoaching is er speciaal voor werknemers in schoonmaakbedrijven. In een kort, intensief traject bij jou thuis helpt de budgetcoach je met je geldzaken. Samen krijgen jullie overzicht. Ook leer je hoe je dit overzicht in de toekomst zelf kunt blijven houden.

Wil je meedoen?
Er kunnen 150 mensen meedoen, dus meld je snel aan bij de RAS. Op hun website vind je ook meer informatie over de eisen waar je aan moet voldoen. Kijk op www.ras.nl/budgetcoach

 

Whatsapp tekst

De energierekening stijgt en ook de boodschappen kosten steeds meer geld. Weet je niet meer hoe je alles moet betalen? Maak je je zorgen om geld, of heb je misschien al schulden? Je bent niet de enige. Daarom bieden de RAS en het Nibud nu samen budgetcoaching aan. Dit is helemaal gratis en de budgetcoach komt bij jou thuis. Meer weten? Check www.ras.nl/budgetcoach en meld je snel aan!

 

 

Dit project wordt gefinancierd door het ESF (Europees Sociaal Fonds) van de Europese Unie.

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.