Mobiele informatiestand Schoon Werkt! te leen

03 June 2015

Speciaal om bij jongeren en werkzoekenden interesse te wekken voor het werk en de opleidingsmogelijkheden in de schoonmaak- en glazenwassersbranche, ontwikkelde de RAS een mobiele informatiestand. Werkgevers, ROC’s, mbo-scholen en UWV’s zijn uitgenodigd om deze stand te gebruiken op beurzen, Open Dagen en relevante voorlichtingsdagen.

De mobiele informatiestand is bedoeld om het gesprek aan te gaan over de mogelijkheden van scholing en werk in de schoonmaakbranche en maakt deel uit van de campagne Schoon Werkt!. De informatiestand bevat onder meer een quiz met interessante wetenswaardigheden over de branche (doorgroeimogelijkheden, direct resultaat van het werk, goede verdiensten etc.) die met geïnteresseerden gespeeld kan worden. Er is een handzame brochure beschikbaar met hierin enthousiaste verhalen van jonge mensen die werken als schoonmaker of glazenwasser.

U kunt de mobiele informatiestand onder bepaalde voorwaarden van de RAS lenen.

Meer informatie: Schoon Werkt! of neem contact op met John van den Broek, afdeling Communicatie; j.vandenbroek@ras.nl of 073 – 62 00 460.