RI&E Schoonmaak vernieuwd

07 July 2020

Het werken met RI&E Schoonmaak is eenvoudiger geworden!

Al vele jaren maken werkgevers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche gebruik van het erkende branche-instrument RI&E Schoonmaak. Een veel gehoorde opmerking hierover was dat het een te ingewikkeld instrument was voor mensen die er niet dagelijks mee werken. De afgelopen laatste tijd is dan ook hard gewerkt aan een nieuw en eenvoudiger systeem waarmee werkgevers in de branche beter uit de voeten kunnen. De nieuwe RI&E Schoonmaak staat vanaf vandaag online op www.rieschoonmaak.nl.

Risico Inventarisatie & Evaluatie
RI&E Schoonmaak is een volledige RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) die werkgevers helpt arbeidsomstandigheden te verbeteren. Werkgevers zijn vanuit de Arbowet verplicht om voor alle werkplekken een actuele RI&E te hebben. In de nieuwe RI&E Schoonmaak is extra aandacht besteed aan de toegankelijkheid en het gebruikersgemak. Dit heeft geleid tot een hele nieuwe uitstraling.

Direct aan de slag
Om direct aan de slag te kunnen zijn er korte instructiefilmpjes beschikbaar in de nieuwe RI&E Schoonmaak. Werkgevers die al gewerkt hebben met de RI&E Schoonmaak kunnen blijven inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord. Overige werkgevers die met de nieuwe RI&E Schoonmaak aan de slag willen, kunnen een inlogcode aanvragen via www.ras.nl/rie.

Vragen?
Voor technische vragen: klantenservice@kmosolutions.nl
Voor inhoudelijke vragen: info@ras.nl