Uitspraken commissie Functie indeling

Hieronder vind je een overzicht van de uitspraken van de commissie Functie-indeling RAS.

02-11-2022: Schoonmaak “blauwe” politiecellen (2022-2)

Werknemer maakt schoon op een Politiebureau. Het werk wordt uitgebreid met de schoonmaak van de extra vervuilde cellen. Deze cellen krijgen een blauwe sticker. Is er daarmee sprake van specialistisch werk, of bezwarende omstandigheden, die leiden tot indeling in de functie “medewerker alg. schoonmaakonderhoud II”?

Lees uitspraak

25-01-2022: Werknemer werkt als huismeester (2022-1)

Werknemer werkt als huismeester bij een verzorgingsflat. Werknemer is ingedeeld in loongroep 3. Is de functie “medewerkend voorman algemeen schoonmaakonderhoud II” of de functie “medewerker schoonmaakonderhoud en services III”, beide ingedeeld in loongroep 4, in deze van toepassing?

Lees uitspraak

07-06-2021: Schoonmaak op metrostations (2021-2)

Er is sprake van specialistisch werk; vloerenonderhoud en het verwijderen van graffiti. Leidt dit tot indeling in een functie in loongroep 3?

Lees uitspraak

07-06-2021: Schoonmaak op metrostations (2021-1)

Is er sprake van specialistisch werk, of bezwarende omstandigheden, die leiden tot indeling in de functie “medewerker alg. schoonmaakonderhoud II”?

Lees uitspraak

13-03-2018: Schoonmaakonderhoud industrieel (2018-1)

Kan er gesproken worden van specialistische werkzaamheden?
Werknemer is werkzaam op een school en maakt gebruik van diverse (schrob)zuigmachines. Welke functie geldt in deze? De functie “medewerker algemeen schoonmaakonderhoud I” of de functie “medewerker schoonmaakonderhoud vloeren I”?

Lees uitspraak

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.