Veilig en gezond werken in de schoonmaak: doe ook mee!

02 February 2021

‘Elke dag weer’ is een campagne voor veilig en gezond werken in de schoonmaak- en glazenwassersbranche, gericht op lichamelijke belasting en ongewenst gedrag. De campagne loopt tot eind 2021 en biedt allerlei hulpmiddelen, zoals een website, werkwijzers, trainingen, e-learnings en nog veel meer. Om deze inzet te onderstrepen, onderschrijven sociale partners en bedrijven een aantal gezamenlijke afspraken. Doe ook mee! Hoe meer bedrijven en medewerkers meedoen, hoe meer veranderingen we in gang zetten.

Met Elke dag weer willen we er (mede) voor zorgen dat problemen bespreekbaar worden. Dat het normaal wordt om zaken als pijnklachten aan de orde te stellen. Dat je met je leidinggevende in alle veiligheid ongewenst gedrag – zoals discriminatie, (seksuele) intimidatie of pesterijen – kunt bespreken. Want als we goed voor onze mensen zorgen, komt dat de kwaliteit van het werk ten goede en kunnen uitval en verzuim teruggedrongen worden.

Doe mee met de grote en groeiende groep bedrijven die zich committeren aan veilig en gezond werken. Ga naar meedoen.elkedagweer.nl  bekijk welke bedrijven al hebben ondertekend en maak je met je hele bedrijf sterk voor een veilige en gezonde werkplek!