Vitale arbeidsorganisaties                

Wat is een vitale arbeidsorganisatie? Hoe stimuleer je de vitaliteit van je bedrijf? En wat brengt het teweeg in termen van motivatie en duurzame inzetbaarheid van medewerkers?

Een vitaal bedrijf is een bedrijf dat zich goed staande weet te houden in de (veranderende) omgeving. Goed functionerende medewerkers kunnen daarin niet ontbreken. Maar een vitaal bedrijf is meer! Het gaat om cultuur, gewoonten, werkwijzen, middelen, identiteit, leiderschap, motivatie en betrokkenheid. Het gaat om een algeheel werkklimaat dat motiveert om goed te blijven (samen)werken en te blijven ontwikkelen.

Wat is een vitale arbeidsorganisatie? Hoe stimuleer je de vitaliteit van je bedrijf? En wat brengt het teweeg in termen van motivatie en duurzame inzetbaarheid van medewerkers?

Deze vragen komen aan de orde tijdens het webinar ‘Vitale arbeidsorganisaties’. Dr. Arjella van Scheppingen gaat in de studio in gesprek met schoonmaakbedrijven die vitaal ondernemen. Hoe pakken deze bedrijven dat op? Wat komt er zoal bij kijken? Welke valkuilen zijn er? En wat brengt het teweeg? Het gesprek over vitaal ondernemen in de praktijk wordt afgewisseld met wetenschappelijk inzichten en onderzoek naar vitale arbeidsorganisaties, motivatie en duurzame inzetbaarheid.

Het webinar voorziet in tips en ervaringen om te komen tot een (strategisch) vitaliteitsbeleid en hoe je een actieve rol van alle betrokkenen stimuleert. Kortom: een activerend webinar bestemd voor iedereen die geïnspireerd wil worden om onderbouwd een verdere stap te maken met vitaal ondernemen.

 

Datum: donderdag 3 juni 2021
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Webinar: opname in de studio, online deelname door belangstellenden
Voor wie: directie, leidinggevenden, HR kwaliteitsmedewerkers, arbo en preventiemedewerkers, beleidsmakers en (organisatie)adviseurs

 

Aanmelden voor dit webinar