Webinar VSR & RAS: “Schoon genoeg van opleiden?”

Graag nodigen we je uit voor een gezamenlijk webinar van VSR en RAS over de leerbereidheid bij schoonmaakpersoneel, met als titel “Schoon genoeg van opleiden?”

Het webinar vindt plaats op 6 juli 2023 van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Aanmelden voor het webinar kan via onderstaande button. Het webinar is gratis toegankelijk voor iedereen met een belang in opleiden in de schoonmaakbranche. Stuur deze uitnodiging dus door aan collega’s of andere geïnteresseerden.

Opleidingen spelen een essentiële rol in de schoonmaaksector, niet alleen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, maar ook om gezond en met plezier te blijven werken tot aan het pensioen.

Uit recent onderzoek van RAS is gebleken dat maar liefst 39% van de werknemers niet bereid is om nieuwe dingen te leren. Om deze belemmeringen te begrijpen en aan te pakken, heeft VSR onlangs een onderzoek afgerond naar de redenen achter deze terughoudendheid om cursussen te volgen. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de leerbereidheid en ontvang je waardevolle tips om leren leuker te maken voor jouw schoonmaakpersoneel.

Een panel van deskundigen bespreekt het belang, de belemmeringen en tips. VSR voorzitter en gespreksleider Diane van Dijk zal als host van het webinar de volgende tafelgasten verwelkomen:

  • Peter Bannink – RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche)
  • Marlijn Hoeijmans – Manager Learning & Development bij GOM
  • Simone van Heck – Commissie Mens en Markt van VSR en eigenaar van Zuiver Schoonmaakopleidingen
  • VSR bestuurslid Rita Brouwer zal de onderzoeksresultaten presenteren.

Tijdens het webinar bestaat de mogelijkheid om zelf input te geven of vragen te stellen. Het interactieve karakter van het webinar biedt handvatten om de uitdagingen op het gebied van leerbereidheid aan te pakken.

Wij hopen van harte dat je aanwezig zult zijn, zodat we samen kunnen werken aan het bevorderen van de leerbereidheid in de schoonmaaksector.

Klik hier om je aan te melden

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.