Je bekijkt de site nu als
werkgever

Ontwikkel je medewerkers

Je werknemer heeft het diploma vakopleiding schoonmaak behaald. Prima stap. Maar de wereld blijft veranderen. Het is daarom belangtijk om te blijven werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook die van je werknemers. De RAS helpt werknemers daarbij door cursussen aan te bieden om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Hieronder zie je welke cursussen de RAS op dit moment aanbiedt.

Werk Slim met je Smartphone!

Vandaag de dag kun je mobiel winkelen, regelen, bankieren, mailen en appen. Kortom: de wereld wordt steeds digitaler. En je smartphone wordt steeds ingewikkelder. Hoe zorg je ervoor dat je werknemer(s) slim met een smartphone werken? En hoe houden ze het veilig?

De gratis cursus Digitale Vaardigheden (Werk Slim met je Smartphone) geeft antwoord op heel veel vragen. Je werknemer(s) leren hoe zij een mobiel goed en veilig gebruiken bij het werk en bij priv├ęzaken.

Dit opleidingstraject is gratis. De RAS heeft nog subsidie beschikbaar.

Neem contact op met Geert Meijerink, adviseur bij de RAS op 06- 31948484 of via g.meijerink@ras.nl om deze cursus in je bedrijf kunt laten organiseren! Maatwerk is mogelijk.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten of wil je een van deze opleidingen bij jouw bedrijf organiseren? Neem dan contact op met Geert Meijerink: 06-31948484 of g.meijerink@ras.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.