Je bekijkt de site nu als
werkgever

Ontwikkel je medewerkers

Je werknemer heeft het diploma vakopleiding schoonmaak behaald. Prima stap. Maar de wereld blijft veranderen. Het is daarom belangtijk om te blijven werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar ook die van je werknemers. De RAS helpt werknemers daarbij door cursussen aan te bieden om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Hieronder zie je welke cursussen de RAS op dit moment aanbiedt.

Gratis budgetcursus Zorg goed voor jezelf, zorg voor je geld

Het leven wordt steeds duurder en ingewikkelder. Voor je werknemer(s) is het dus belangrijk om goed met geld om te kunnen gaan. Maar hoe moet dat? En hoe zorgen zij dat ze niet in de problemen komen. Of als dit al gebeurd is, hoe komen ze er dan weer vanaf?

Het antwoord op deze en andere vragen wordt gegeven tijdens de cursus ‘Zorg goed voor jezelf, zorg voor je geld’.

De RAS biedt deze budgetcursus samen met het Nibud aan. De cursus duurt 2 dagdelen en is helemaal gratis. En als je als werkgever het loon doorbetaalt, ontvangt je daarvoor een vergoeding. Leer je werknemer(s) hoe ze goed met geld omgaan en meld ze aan.

Inschrijven kan op vier plaatsen:

  • Rotterdam – 22 september en 6 oktober van 09.00 – 13.00 uur
  • Hengelo – 12 oktober en 26 oktober van 09.00 – 13.00 uur
  • Amsterdam – 8 november en 22 november van 09.00 – 13.00 uur
  • Utrecht – 8 december en 22 december van 09.00 – 13.00 uur

Klik hier om aan te melden

 

Werk Slim met je Smartphone!

Vandaag de dag kun je mobiel winkelen, regelen, bankieren, mailen en appen. Kortom: de wereld wordt steeds digitaler. En je smartphone wordt steeds ingewikkelder. Hoe zorg je ervoor dat je werknemer(s) slim met een smartphone werken? En hoe houden ze het veilig?

De gratis cursus Digitale Vaardigheden (Werk Slim met je Smartphone) geeft antwoord op heel veel vragen. Je werknemer(s) leren hoe zij een mobiel goed en veilig gebruiken bij het werk en bij privézaken.

Meld je werknemer(s) aan voor een cursus bij jou in de buurt. Of vraag of je deze cursus in je bedrijf kunt laten organiseren!

De gratis cursus werk slim met je smartphone duurt 8 tot 12 dagdelen en je werknemer(s) zijn welkom op de volgende locaties:

  • Utrecht        13.00 – 16.00 uur, startdatum    5 september,  8 maandagen
  • Amsterdam 09.00 – 11.30 uur, startdatum 12 september, 12 maandagen
  • Apeldoorn   09.00 – 11.30 uur, startdatum 13 september, 12 dinsdagen
  • Rotterdam   09.00 – 11.30 uur, startdatum 16 september, 12 vrijdagen

Klik hier om aan te melden

 

Meer informatie?

Wil je meer weten of wil je een van deze opleidingen bij jouw bedrijf organiseren? Neem dan contact op met Geert Meijerink: 06-31948484 of g.meijerink@ras.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.