Module traditioneel

Met het examen Aanvullende module Traditioneel toont een examenkandidaat dat hij/zij de basiskennis, -inzicht en -vaardigheden heeft op het gebied van traditioneel schoonmaken. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan communicatie en algemene vaardigheden.

Voor dit examen krijg je een vergoeding!

CodeEX055
Duur0,75 uur
Groepsgrootte6-24
Prijs€ 120,00
Niet-cao prijs€ 144,00

 

Examen

Het examen is een praktijkexamen, waarbij tevens mondelinge vragen gesteld worden. Het examen zal in het Nederlands worden afgenomen. Bij voldoende resultaat kent het RAS-Examenbureau de examenkandidaat het diploma Aanvullende module Traditioneel toe. Als een kandidaat wordt afgewezen, bestaat de mogelijkheid voor een herexamen.

EindtermenToetstermen

Programma

Tijdens het examen worden 2 van de volgende onderdelen geëxamineerd, waarbij de kandidaat met behulp van de traditionele methode moet reinigen:

  • Interieuronderhoud
  • Sanitaironderhoud
  • Keukenonderhoud
  • Algemene vaardigheden

Examenplaats en aanvang

Het RAS-Examenbureau organiseert examens op verschillende examenlocaties in Nederland, alle met het openbaar vervoer bereikbaar. Alleen bij voldoende inschrijvingen zal het examen plaatsvinden. Bij de vaststelling van de examendata wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met vakantieperioden.
De examens zullen overdag gehouden worden, van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Vooropleiding

Om deel te nemen aan het examen Aanvullende module Traditioneel is vereist dat de examenkandidaat in bezit is van een diploma Basismodule algemene schoonmaak dan wel tegelijkertijd examen voor dit diploma doet. Ook is vereist dat de examenkandidaat Nederlands moet kunnen spreken, lezen en schrijven.

Wat kan de kandidaat verwachten?

Na ontvangst met een kopje koffie of thee wordt de kandidaat opgeroepen door de examinator. De kandidaat kan zich dan bij de examinator melden met zijn/haar identiteitsbewijs en de oproep voor het examen. Deze examinator zal de kandidaat tijdens het gehele examen begeleiden. Het examen duurt maximaal 30 minuten. Tijdens het examen zal de examinator de kandidaat vragen een aantal praktijkopdrachten uit te voeren. De kandidaat moet deze opdrachten uitvoeren in de juiste volgorde, met de juiste middelen en materialen met inachtneming van de milieu- en ergonomische aspecten. Per onderdeel bekijkt de examinator hoe de kandidaat de opdracht uitvoert en krijgt hij/zij punten. Ook zal de examinator de kandidaat een aantal mondelinge vragen stellen. De kandidaat ontvangt de uitslag van het examen schriftelijk binnen drie weken na het examen.

Informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de examens? Bel 077-7516280 of mail naar info@ras-examen.nl.

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.