Je bekijkt de site nu als
werkgever

Werknemers

Je personeel is je allergrootste kapitaal. Het is daarom belangrijk dat je als werkgever blijft investeren in je mensen. Dat levert tevreden werknemers op en zorgt voor minder verzuim. Win-win dus. Lees hier hoe jij kunt werken aan de duurzame inzetbaarheid van je werknemers.

Duurzame inzetbaarheid: waarom?

Duurzame inzetbaarheid is een term die je steeds vaker hoort. Het betekent dat je werknemers gezond en veilig blijven tot aan hun pensioen. Als werkgever kun jij daaraan bijdragen: met de juiste benadering blijven zij gemotiveerd, gezond én productief. Tevreden werknemers melden zich ook minder vaak ziek en zijn loyaler aan hun werkgever.

Goed om te weten:

  • 1% minder ziekteverzuim levert gemiddeld € 400,- op
  • 1% meer productiviteit levert ongeveer € 900,- op

Video: Wat is duurzame inzetbaarheid en wat levert het op?

Duurzame inzetbaarheid is de oplossing voor gezondheidsproblemen in de schoonmaakbranche. Gezond en met plezier blijven werken tot aan het pensioen biedt alleen maar voordelen. Voor je werknemers maar zeker ook voor jou.

Klik hier voor meer (inspiratie)videos over duurzame inzetbaarheid

Een goed gesprek voor een betere sfeer

Om tevreden werknemers te krijgen -en houden- moet je het nodige doen. Het begint met het bieden van een fijne en gezonde werkomgeving. Een plek waar iedereen respect voor elkaar heeft en waar iedereen gehoord wordt. Die plek maak jij niet alleen. Je doet het altijd samen met je werknemers.

Meer over een goed gesprek

Deze website maakt gebruik van cookies.