Je bekijkt de site nu als
werknemer

Module traditioneel

Met het examen Aanvullende module Traditioneel toont een examenkandidaat dat hij/zij de basiskennis, -inzicht en -vaardigheden heeft op het gebied van traditioneel schoonmaken. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan communicatie en algemene vaardigheden.

Voor dit examen krijg je een vergoeding!

CodeEX055
Duur0,75 uur
Groepsgrootte6-24
Prijs€ 120,00
Niet-cao prijs€ 144,00

 

Examen

Het examen is een praktijkexamen, waarbij ook mondelinge vragen gesteld worden. Het examen wordt in het Nederlands afgenomen. Haal je een voldoende, dan ontvang je van het RAS-Examenbureau het diploma Aanvullende module Traditioneel. Haal je een onvoldoende, dan kun je herexamen doen.

EindtermenToetstermen

Programma

Tijdens het examen worden 2 van de volgende onderdelen geëxamineerd, waarbij je met behulp van de traditionele methode moet reinigen:

  • Interieuronderhoud
  • Sanitaironderhoud
  • Keukenonderhoud
  • Algemene vaardigheden

Examenplaats en aanvang

Het RAS-Examenbureau organiseert examens op verschillende examenlocaties in Nederland. Deze zijn allemaal bereikbaar met het openbaar vervoer. Alleen bij voldoende inschrijvingen zal het examen plaatsvinden. Bij de vaststelling van de examendata wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met vakantieperioden. De examens zullen in het algemeen overdag gehouden worden, tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Vooropleiding

Om deel te nemen aan het examen Aanvullende module Traditioneel moet je in het bezit zijn van een diploma Basismodule algemene schoonmaak. Heb je dit diploma niet? Dan kun je hier tegelijkertijd examen voor doen. Ook moet je Nederlands kunnen spreken, lezen en schrijven.

Wat kun je verwachten?

Na ontvangst met een kopje koffie of thee roept de examinator je op. Je meldt je vervolgens bij de examinator en je laat deze je identiteitsbewijs en de oproep voor het examen zien. De examinator begeleidt je tijdens het gehele examen. Het examen duurt maximaal 30 minuten. Tijdens het examen zal de examinator je vragen om een aantal praktijkopdrachten uit te voeren. Je moet deze opdrachten in de juiste volgorde uitvoeren, met de juiste middelen en materialen met inachtneming van de milieu- en ergonomische aspecten. Per onderdeel bekijkt de examinator hoe je de opdracht uitvoert. Daarvoor krijg je punten. Ook stelt de examinator je een aantal mondelinge vragen. De uitslag van het examen ontvang je schriftelijk binnen drie weken na het examen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor de examens? Bel 077-7516280 of mail naar info@ras-examen.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.