Nieuws
5 juli 2022

Workshop: Een Levensbestendige Loopbaan

Doelgroep: HR-functionarissen

Op dit moment is de Regeling ‘Eerder Stoppen met Werken’ heel actueel. Medewerkers kunnen, als zij aan bepaalde voorwaarden voldoen, gebruik maken van deze regeling (Klik hier voor meer informatie)

Duurzame inzetbaarheid
Zorgen dat je medewerkers gezond, veilig en met plezier hun pensioengerechtigde leeftijd halen, speelt niet alleen voor 60-plussers, maar is al eerder een uitdaging. Daarom organiseert de RAS op 27 oktober van 10.00u tot 12.30u de (online) workshop:

‘Een Levensbestendige Loopbaan’
Triggers en drijfveren van de werknemer en organisatie

Een levensloopbestendige loopbaan betekent stilstaan bij hoe het nu gaat, maar ook vooruitkijken en anticiperen op de toekomst. Dit vraagt om verandering bij de werknemer en de organisatie. Hoewel verandering leuk en goed kan zijn, is verandering ook vaak spannend en onzeker. Je weet immers wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Verandering vraagt om een trigger, een drijfveer, een prikkel.

Tijdens deze interactieve workshop staan Natascha van Schaardenburgh en Justin de Keijser (beiden Adviseur Duurzame Inzetbaarheid, Bureau VolZin) met de deelnemers stil bij het belang van een levensloopbestendige loopbaan. Met ‘het huis van werkvermogen’ in het achterhoofd gaan de deelnemers met elkaar op zoek naar verschillende triggers en drijfveren die een veranderingsproces bij de werknemer en de organisatie in gang kunnen zetten. Om vervolgens elkaar te inspireren in de te nemen vervolgstappen.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.