Nieuws
27 juni 2024

Enquêtes onboarding

Deze week ontvangen werkgevers en schoonmakers die 12 maanden of korter in dienst zijn een uitnodiging om deel te nemen aan een enquête over onboarding. De enquêtes worden verstuurd vanuit de RAS. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau (Markteffect).

Wij vragen werkgevers om zelf mee te werken aan het onderzoek en ook aan hun medewerkers te vragen de enquête in te vullen. Het invullen van de vragenlijst is anoniem. De enquêtes voor werknemers worden in zeven verschillende talen aangeboden (Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Turks, Arabisch en Oekraïens).

Wat is onboarding?

Onboarding is een proces waarbij nieuwe medewerkers worden geholpen om zich thuis te voelen en snel aan de slag te kunnen gaan in hun nieuwe baan. Hierbij kun je denken aan een welkom door het team, kennismaking met collega’s en de werkplek en uitleg over de taken die je gaat doen. Ook krijg je informatie over de bedrijfsregels, veilig werken en wat je kunt doen als je vragen of problemen hebt.

Het doel van onboarding is ervoor te zorgen dat nieuwe medewerkers zich snel op hun gemak voelen en goed kunnen presteren in hun nieuwe rol.

Wij willen graag weten hoe deze eerste periode is verlopen bij medewerkers. Dit helpt ons om hulpmiddelen te maken voor werkgevers en zo de schoonmaaksector te verbeteren.

 

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.