Verkeerd schoonmaken is belastend voor je lijf. Daarom maakt de RAS instructiefilmpjes met tips hoe je het best elke dag gezond en veilig werkt in de Schoonmaak.

Zo zie je bijvoorbeeld hoe je het best kunt stofzuigen of een toilet kunt schoonmaken. Deze instructiefilmpjes zijn hier te vinden.

Speciaal voor de glazenwassers heeft de RAS instructiefilmpjes gemaakt over het telescopisch wassysteem want het werken ermee is heel belastend voor nek, rug en schouders. De filmpjes laten zien hoe de looptechniek eruit moet zien en hoe je het waspak en de prismabril gebruikt. De instructiefilmpjes vind je hier.

Ook voor de reconditionering zijn instructiefilmpjes gemaakt die je laten zien hoe je je lichaam het beste gebruikt en dus het minste belast. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe je op de goede manier dozen tilt of werkt met een hogedrukreiniger.
Je vindt ze hier.

 

Instructiefilmjes Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
Voor de reconditionering zijn filmpjes gemaakt voor PBM. Wat voor handschoenen moet je bijvoorbeeld in welke situatie handschoenen gebruiken om veilig te kunnen werken?
De instructiefilmpjes voor het juiste gebruik van de juiste middelen vind je hier.

 

Help ons de instructiefilmpjes nog beter te maken!
Werk jij in de reconditionering? Geef dan je commentaar of tips over materiaalgebruik direct door aan info@ras.nl, dan verwerken we dat in onze filmpjes. Of doe mee met het RAS testpanel! Want gezond en veilig schoonmaken is belangrijk, zeker in de reconditionering.

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.