Nieuws
6 februari 2024

Pilot Werkdrukmeter: doe nu gratis mee

Hoge werkdruk kan leiden tot lichamelijke en mentale klachten, verminderde productiviteit en (langdurig) ziekteverzuim. Dat is uiteindelijk ook vaak terug te zien in de kwaliteit van het werk en de sfeer op de werkvloer. Inzicht hebben in de werkdruk bij jouw medewerkers is dus van groot belang. De werkdrukmeter kan je daarbij helpen. De werkdrukmeter geeft een volledig beeld van de werkdruk, inclusief de mogelijke redenen en effecten daarvan.

Voor schoonmakers levert dit een gezondere en prettigere werkomgeving op. Voor schoonmaakbedrijven gemotiveerde medewerkers bij wie de duurzame inzetbaarheid toeneemt. Voor opdrachtgevers een partnership met het schoonmaakbedrijf die de kwaliteit van de schoonmaak en het werkplezier van iedereen doet toenemen.

De werkdrukmeter is al enkele jaren in ontwikkeling. De meest recente versie is makkelijk in gebruik, overzichtelijk en geeft aanbevelingen op basis van de aandachtsgebieden.

Om de werkdrukmeter onder de aandacht te brengen start de Code Schoonmaak met de pilot Werkdrukmeter. Dit gebeurt onder supervisie van de RAS.

Doe mee!
Voor de pilot is de RAS op zoek naar deelnemers (schoonmaakbedrijven in combinatie met opdrachtgevers). De gezochte deelnemers zullen begeleid worden in het gehele proces.

Meedoen aan de pilot is geheel gratis voor de deelnemers. De enige kosten zullen liggen in het vrijmaken van tijd voor de medewerkers.

De werkdrukmeter is een mooi instrument om de werkdruk binnen het team te definiëren en op te lossen én om met elkaar in gesprek te gaan. Wacht dus niet langer en meld je aan!

Meer informatie over de pilot Werkdrukmeter vind je op:

https://www.codeschoonmaak.nl/pilot-werkdrukmeter/

Wil je meedoen met deze pilot of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jan Maarten Schellekens, e-mail: jm.schellekens@ras.nl, telefoon: 06-55804339.

 

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.