Een goed gesprek – Beschikbare aanbieders

Hieronder vind je de beschikbare aanbieders voor de subsidieaanvraag van ‘een goed gesprek’.

Per aanbieder vind je een korte omschrijving van de organisatie, met daarbij de contactgegevens van de contactpersoon.

Durescom

Aan de slag met het ‘Goede gesprek’ om duurzame inzetbaarheid, teamspirit, gezond en een veilig werkklimaat of verzuimreductie te realiseren? Durescom geeft graag in samenspraak met uw organisatie groepssessies op maat voor het ‘Goede gesprek’! Met onze uitgebreide kennis van de schoonmaakbranche, kunnen wij de groepssessies invulling geven die aansluit bij de behoefte op bijvoorbeeld de thema’s: duurzame inzetbaarheid, gezond en veilig werkklimaat, verzuim en teamspirit!

Contactpersoon
Karlijn Verwijmeren
033-2003230
karlijn.verwijmeren@durescom.nl

En Fazo

Wilt u ook betrokkenheid vergroten, de drempel verlagen om (lastige) zaken bespreekbaar te maken en een veilige en prettige werkomgeving creëren?

Vanuit verschillende ervaringsgebieden (HR, Verzuimregisseur, mediator) onder andere binnen de schoonmaakbranche, begeleid ik diverse gesprekken en coach ik medewerkers op diverse onderdelen, die te maken hebben met duurzaam inzetbaar worden/blijven, werkgeluk, constructief communiceren, respectvol het moeilijke gesprek aangaan en samenwerken, met oog voor culturele diversiteit.

Contactpersoon
Ivonne van der Meer
06-30357256
ivonne@enfazo.nl

VHP

Uw personeel is het hart van de organisatie. Onze unieke integrale aanpak helpt u bij het voeren van het goede gesprek met medewerkers. Zo haalt u het beste uit uw team. Dit doen we met een enthousiast team van ergonomen, psychologen, organisatieadviseurs en gedragsveranderaars die uit ervaring weten wat er in de schoonmaakbranche speelt.

Contactpersoon
Dorinde Brands
06-45328790
dorindebrands@vhp.nl

UL-Team

Trainen met Effect, daar staat UL-Team facilitaire opleidingen en trainingen voor.
Onze kennis van en ervaring in de branche vanaf de werkvloer tot en met middenkader gebruiken wij in onze trainingen en coaching trajecten. Daarbij staat maatwerk en borging voorop!

Voor het coachingstraject ‘Goed gesprek’ werken wij vanuit de opzet ‘intervisie’ omdat het leren en samenwerken niet stopt zodra dit traject is afgelopen. Maar deze leermethode is een basis waarop jullie medewerkers en organisatie verder kunnen groeien. Onderwerpen op gebied van ‘Duurzame Inzetbaarheid’ zoals vitaliteit, multicultureel samenwerken, vergroten betrokkenheid, werksfeer, ziekteverzuim voorkomen, veilige werkomgeving etc. zijn onderwerpen die wij in diverse vormen van ‘leren’ verzorgen.

Contactpersoon
Belinda Dekkers
06-14548048
b.dekkers@ul-team.nl

Drielink

Teams kunnen vast zitten in patronen waar het vervolgens last van heeft. Het stagneert, er zit geen beweging meer in. Het team kan daar zelf last van hebben maar ook het management en de organisatie. Want die willen vaak graag vooruit, meegaan met en inspelen op  de snelle veranderingen om zich heen.

Wij worden vaak en graag ingezet als het gaat om doorbreken van patronen.

Thema’s waar Drielink Coaching voor gevraagd wordt om teams/organisaties en individueel in te begeleiden zijn: grensoverschrijdend gedrag, het goede gesprek voeren, traumaverwerking, (voorkomen van) burnout begeleiding, vertrouwen, veilige werkomgeving, teambuilding, communicatie, samenwerken, werkdruk, werksfeer, werkplezier, begrip voor elkaar, elkaars kwaliteiten benutten, omgaan met en benutten van de diversiteit in het team, besluitvorming, omgaan met verschil van mening,

Contactpersoon
Dinga van Driel
06-41392994
dinga@drielinkcoaching.nl

Zuiver schoonmaakopleidingen

Zuiver Schoonmaakopleidingen heeft een ruime ervaring in diverse trajecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Het mooie is daarbij dat wij niet alleen goed zijn in begeleiding van deze trajecten, maar ook in wat er speelt op de schoonmaak-werkvloer. We ‘ademen’ schoonmaak, en dan vooral het deel wat gaat om de mens binnen de schoonmaak. 

Onze expertise ligt op het leren communiceren. Dat klinkt wellicht eenvoudig, maar in feite is dat de basis om diverse thema’s binnen duurzame inzetbaarheid op te pakken. Kan men communiceren, dan is (bijna) alles bespreekbaar: werkdruk, samenwerking, veilige werksfeer, diversiteit, etc.

Contactpersoon
Simone van Heck
06-34064376
info@zuiverschoonmaakopleidingen.nl

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.