Nieuws
8 december 2022

Verhoog je bedrijfszekerheid en effectiviteit. Maak gebruik van de adviseur duurzame inzetbaarheid!

Voor werkgevers en werknemers is Duurzame Inzetbaarheid is een belangrijk onderwerp. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Maar hoe organiseer je dat binnen je bedrijf? Een adviseur Duurzame Inzetbaarheid helpt je daarbij.

Na voorlichting over nut en noodzaak van Duurzame Inzetbaarheid gaat de adviseur aan de slag met je werknemers. Tijdens individuele gesprekken worden persoonlijke ontwikkelplannen gemaakt: hoe bereik je veilig, gezond en met plezier je pensioengerechtigde leeftijd. Uit deze plannen ontstaat het (geanonimiseerd) adviesrapport op bedrijfsniveau. Aan de hand hiervan kunnen bedrijven én de medewerkers direct aan de slag met duurzame inzetbaarheid.

Werknemers betalen niets voor deze service. Voor werkgevers is er een beperkte eigen bijdrage. Verder zorg je voor het inplannen van tijd voor de interviews met je medewerkers.
De RAS betaalt de overige kosten. Klik hier voor meer informatie.

Wil je direct aan de slag met duurzame inzetbaarheid voor je medewerkers én voor je bedrijf? Neem dan contact op met Lilian Willekers van de RAS. Zij is bereikbaar via l.willekers@ras.nl of via telefoonnummer 06-55702891.

 

Klik hier voor meer informatie

Bekijk deze website als

Deze website maakt gebruik van cookies.