Je bekijkt de site nu als
werknemer

Introductietraining Leidinggevende

Deze training is voor jou bedoeld als je (beginnend) leidinggevenden bent of als je wilt weten of leidinggeven wat voor jou is. Maar ook voor leidinggevenden die opzien tegen het volgen van een training.

 

Deze training wordt vergoed!

CodeEX200
DuurTenminste 18 uur
Groepsgrootte6-24

Je werkgever ontvangt een bijdrage in de opleidingskosten van de RAS. Voor de voorwaarden: zie de Algemene aanmeldings- en betalingsvoorwaarden en het Reglement Bijdrage in de kosten van opleidingstrajecten.

Als je aan onderstaande voorwaarden voldoet, heeft je werkgever recht op een bijdrage van € 400,00. Deze bijdrage is bedoeld als tegemoetkoming in de opleidings- en verletkosten (*wanneer wordt voldaan aan de voorwaarden in art. 37 cao Schoonmaak)

 

Verkrijgen vergoeding

De opleider geeft op de website van het RAS-Examenbureau aan welke cursisten wanneer aanwezig waren. Deelnemers dienen tenminste 80% van de bijeenkomsten geheel bezocht te hebben.

Daarnaast worden de door de deelnemers en trainer ondertekende presentielijsten (dus tenminste naam en handtekening cursisten; datum en tijden bijeenkomst) gestuurd aan info@ras-examen.nl

De trainer geeft op de laatste presentielijst aan dat er per deelnemer een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) is opgesteld, waarbij aandacht is besteed aan concrete persoonlijke leerdoelen van de deelnemer.

Op basis van een controle van de aangegeven informatie wordt de vergoeding toegekend.

 

Over deze training

De Introductietraining Leidinggevenden kent geen examen.

Eindtermen

 

Programma

Tijdens de Introductietraining leer je over:

  • Diverse manieren van communiceren;
  • Verschillende aspecten van leidinggeven;
  • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag en Cao-afspraken.

Met deze training ontdek je of leidinggeven bij je past. Ook helpt het je om de Basisopleiding leidinggevenden beter te kunnen volgen, zodat je daarna goed invulling kunt geven aan het begeleiden en ontwikkelen van medewerkers. Dat doe je o.a. door goed werkoverleg, feedback, werkinstructies en omgaan met en voorkomen van verzuim.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor de examens? Bel 077-7516280 of mail naar info@ras-examen.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.